Plan van Aanpak
&
Tarief

Alles begint met een eerste kleine stap. Hier zet je de eerste stap naar een betere versie van jezelf!

Tarief  “4-weken mini-traject” :  € 125,- 

inclusief BTW & garantie tot verbetering! Niet tevreden = Geld terug (zie veel gestelde vragen)

 Wat ontvang je dan allemaal?

  • Consult: Tijdsduur ca. 75 minuten.
  • Persoonlijke analyse: Inzicht in huidige leefstijl en routines
  • Persoonlijke uitleg in mogelijke verstoringen/onbalans in je lichaam of leefstijl, zodat je meer gemotiveerd wordt om te willen veranderen.
  • Gedragsverandering: Min. 2 praktisch toepasbare adviezen op maat, waarmee snel actie ondernomen kan worden, afgestemd op persoonlijke verwachtingen en doelstellingen. (Voeding/Beweging/Mindset/Ontspanning en eventuele aanvullende supplementen)
  • Uitgebreid rapport van de bodyscan waarmee je een goede referentie hebt.
  • Na 4 weken wederom een contactmoment (ca. 15 minuten) waarin wij de vooruitgang bespreken.
  • BONUS! Tijdens de 4 weken, tussentijdse begeleiding, adviezen etc. (Whatsapp/E-Mail)

Nadat je een moment hebt gepland (zie hieronder de beschikbaarheid) zal je voorafgaand aan onze afspraak een uitgebreide anamnese/intakelijst ontvangen die je op je gemak kunt invullen. Zodra ik deze heb ontvangen zal ik hiermee aan de gang gaan en alles uitwerken. Tijdens het eerste consult gaan wij kennismaken en zal ik, naar aanleiding van de intakelijst, bepaalde processen en eventueel verstoorde lichaamsfuncties gaan toelichten

Tevens krijg je een uitgebreide bodyscan (m.b.v. Tanita Weegschaal) en eventueel een bloeddrukmeting (Omron). Tijdens dit eerste consult zal je een advies/behandelplan ontvangen waarmee je al snel resultaat kan boeken. Het rapport van de bodyscan wordt later door mij uitgewerkt en die krijg je nagestuurd.

Als je na het eerste consult het vertrouwen hebt gekregen en verder wil met het engineeren van jouw leefstijl, dan kunnen we samen steeds dieper de materie in. Ook kunnen we eventueel aanvullende onderzoeken (naar bijv. bloedwaarden en/of ontlasting) in gang zetten.

Tijd voor ACTIE!

Plan heel simpel jouw eerste consult

Veel gestelde vragen

Iedereen die zich aangetrokken voelt tot deze aanpak (het engineeren van jouw ideale leefstijl), wil ik graag helpen. 

Door mijn jarenlange ervaring als ingenieur in de techniekbranche, heb ik ervaren dat veel van mijn collega’s hier ook behoefte aan hebben. Dus ook technici zijn meer dan welkom! 

Nee

Het huidige zorgsysteem sluit niet aan op mijn visie. Ik geloof in goede zorg, niet in VERgoede zorg. In mijn aanpak staat zelfverantwoordelijkheid voorop; afhankelijk zijn van een zorgverzekering past daar niet bij.

Ieder persoon is uniek. De locatie kan hierbij van invloed zijn. Daarom bepalen we samen welke locatie het beste aansluit bij jou. Waar voel JIJ je het prettigst? 

Dat kan in jouw thuissituatie zijn, maar je bent sowieso van harte welkom om bij mij langs te komen in een ruim tuinhuis welke ik gebruik als praktijkruimte. Digitaal behoort ook tot de mogelijkheden.

Als jij je uiterste best hebt gedaan met mijn adviezen, maar toch niet tevreden bent, dan zullen we samen kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen.

Ik sta garant voor…. NIET Goed = Geld terug (uitgezonderd aangeschafte testen en materialen)

Wat anderen zeggen...

5/5